Blogini ovet ovat auki taas – käy peremmälle!

Iso voikukka

Hei, blogini ovet ovat auki taas – käy peremmälle ja tutustu uudistuneeseen ulkoasuun!

Raportoin teknisistä asioista myöhemmin, mutta halusin saada sivustoni auki pitkän katkoksen jälkeen. Toki muokkaan ulkoasua edelleen ja korjaan varsikin vanhoja postauksia, sillä teeman vaihtamisen jälkeen kaikki kuvat ja tekstit ovat vähän mullin mallin. Haluan silti pitää blogini yleisölle avoinna, koska periaatteeni blogin perustamisesta asti ollut se, että kerron kaikesta oppimastani avoimesti, joten tekniset muutokset saavat näkyä/olla nähtävillä niin hyvässä kuin pahassakin.

Tulossa on monenlaista raportointia ja mukaan astuu pelätyin sekä jännitetyin kehittymiskohteeni eli SOME. Olen avannut Twitter- sekä Instagram -tilit blogilleni. Facebook on vielä mietinnän alla, mutta katsotaan, josko uskaltaudun perustamaan sinnekin tilin.

Voikukka haituvat

Rentouttavaa juhannusviikkoa teille kaikille!