Louhi – koti blogilleni

Päätös on tehty!
Blogini koti on löytynyt yrityksestä nimeltä Louhi.

Yön yli nukuttua päätin lähteä liikkeelle ihan tavallisella webhotellilla ja hankkia tarpeen tullessa Tukkuhotellin Louhelta. Valitsin webhotelleista Perus paketin. Ja ei kun tilausta tekemään!

Loppumetreille asti mietin, valitsenko Louhen, XetNETin, Shellit.orgin vai Zonerin. Jäljelle jäivät Shellit.org sekä Louhi ja pidemmän korren veti Louhi. Tässä muutamia perusteluita valinnalleni:

  • Miellyttävät verkkosivut ja yritysilme
  • Osuva tunnuslause: “Nimi palvelulle, koti sivulle”
  • Suomalaisentyön avainlippu
  • Hyvä ja yksilöllinen asiakaspalvelu
  • Tukkuhotelli, ratkaisu tulevaisuuden suunnitelmilleni
  • Sopivan hintainen

Louhelta kyseltiin perääni hostingpalveluiden valintaprosessini aikana, kuten jo edellisessä postauksessani mainitsin. Lisäksi sieltä annettiin vinkkiä siitä, kuinka migraatio onnistuu osittain WordPress.com palvelusta WordPress.org palveluun. Nämä pieneltä tuntuvat asiat yhteensä toivat tunteen hyvästä asiakaspalvelusta ja siitä, että minut huomioidaan yksilöllisesti.

Teknisten ominaisuuksien ollessa suomalaisilla hostingpalveluntarjoajilla lähes identtiset, ratkaisuun vaikuttaa oma tunne yrityksestä. Silloin kun kauppaa ei tehdä kasvokkain, fiilis saadaan yrityksen verkkosivulta. Yllätyin, kuinka lähellä webhotellin valitseminen ja palvelun ostaminen on esimerkiksi takin hankkimista tai vauvan bodyjen valitsemista kirppikseltä. En kirppikselläkään pysähdy pöydän luokse, jossa vaatteet ovat aseteltu myttyyn ja ensi silmäyksellä en saa selvää minkä kokoisia vaatteita pöydällä on tarjolla. Tosin, minkään  tutkimani yrityksen verkkosivut eivät olleet oikeasti sekaisin kuin kirppispöydät konsanaan! Sen sijaan joistakin tuli se selittämätön tunne, että tämä ei ole minua varten.

Jes, pian saan CSS-muotoilut hallintaani ja luetelmistani kauniimmat. Palaamisiin!

One thought on “Louhi – koti blogilleni

Comments are closed.