Blogin parissa työskennellään

Myöhäistä iltaa. Päädyin kirjoittamaan pikaisen postauksen, sillä tuntuu siltä, että olisin hylännyt blogini ja lukijani. Näin ei kuitenkaan ole, viime viikolla lomailin lasteni kanssa kotona, joten jätin tarkoituksella blogin kirjoittamisen ja tutkimuksen tekemisen minimiin. Siihen samaan putkeen vietin puolitoista päivää läheiseni tilinpäätöksen sekä muiden taloushallintoon liittyvien laskelmien parissa. Mainitsen varmaan jo vaikka kuinka monetta kertaa, että hommat hoituu lasten ehdoilla ja pääosin iltaisin sekä päikkäriaikaan.

Aloitin tämänkin illan taloushallinnon exceleihin syventyneenä, mutta sitten kaipasin jo jonkun rentouttavan pariin. Jatkoin hostingpalveluiden terminologian päivittämistä. Uskokaa tai älkää, mutta se rentoutti. Oma blogi, paras blogi! Niin tärkeäksi tämä blogi on minulle tullut. Odotan jo innolla tulevaa blogin siirtoa WordPress.orgiin. Seuraavaksi maistiaisia työn alla olevista postauksista.

Hostingpalveluiden vertailua

HostingExcel
Ote tarjolla olevien webhotellien ominaisuuksista. 
Postausluonnosten otsikoita ja hostingpalveluiden terminologiaa.

Itse asiassa tämäkin postaus keskeytyi lapseni vatsavaivoihin ja pääsin vaihtamaan lakanoita. On siis jo aika mennä nukkumaan, sillä tiedossa on levoton yö. Palaamisiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *